Suradnja s građanima u uvjetima prevencije koronavirusa: obustavljena zamjena plinomjera!

Slijedeći upute vezane za prevenciju zaraze koronavirusom, djelatnici Gradske plinare Zagreb koji rade na zamjeni plinomjera i ispitivanju plinskih instalacija obustavit će terenski rad dok suradnja sa strankama ne bude zdravstveno sigurna.
Za stranke kojima je neophodno doći u GPZ osigurana je predaja dokumentacije i stanja plinomjera na ulazu objekt te su osigurani uvjeti za provođenje preventivnih mjera. Molimo partnere za odgovorno postupanje i uvažavanje savjeta zdravstvenih djelatnika i uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu. Vezano uz suradnju s GPZ-om, preporuka je:
 
  • Izbjegavati osobni dolazak u GPZ ako nije nužno, osobito osobe u rizičnim skupinama starijih od 60 godina i kroničnih bolesnika
  • Potrebnu dokumentaciju slati elektroničkom poštom
  • Slijediti upute u unutarnjim prostorima GPZ-a (koristiti dezinfekcijska sredstva, svesti kontakte sa zaposlenicima na nužne) 

Za stranke koje će osobno dostavljati stanja plinomjera, zapis mora sadržavati: identifikacijski broj obračunskog mjernog mjesta, broj plinomjera i stanje brojila.
 
GPZ će mjere prevencije prilagođavati situaciji i uputama mjerodavnih tijela na nacionalnoj razini.
Gradska plinara Zagreb d.o.o.
Radnička cesta 1, 10001 Zagreb
Tel: 01/ 6437 777
E-mail: info-gpz@plinara-zagreb.hr
Više