Zaposlenja

Gradska plinara Zagreb vodeći je hrvatski distributer plina koji svake godine ostvaruje sve bolje rezultate te zadržava konkurentsku prednost na domaćem tržištu. Zahtjevi kupaca pred nas stavljaju zadaću primjene novih tehnoloških rješenja kojima će distribucijska mreža od tradicionalne i pasivne postati aktivna i napredna. U dostizanju tog cilja, Gradska plinara Zagreb ulaže u nove tehnologije i kontinuirano poboljšavamo poslovne procese. No, da bi se poslovni procesi mogli kvalitetno odvijati potrebni su nam stručni i kompetentni radnici koje smatramo najvrjednijim resursom, odnosno temeljem budućeg razvoja našeg Društva. Stoga kontinuirano ulažemo u doškolovanje i stručno usavršavanje naših zaposlenika te smo u stalnoj potrazi za novim zaposlenicima koji bi svojim znanjima i iskustvima Gradsku plinaru Zagreb učinili još boljim mjestom za rad. Time se ostvaruje i naša vizija koja se temelji na zajedničkim ljudskim vrijednostima koje njegujemo u našem Društvu: zajedništvo i entuzijazam, stvaralaštvo, želja za napretkom i doprinos zajednici.

Pošalji nam svoj životopis na otvorenu prijavu na adresu elektroničke pošte ljudski.resursi@plinara-zagreb.hr te na taj način iskaži interes da postaneš dio tima Gradske plinare Zagreb.

U SKLADU S VAŽEĆIM ZAKONOM O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA, SLANJEM ŽIVOTOPISA U OTVORENU BAZU PRIJAVA DAJETE PRIVOLU ZA PRIKUPLJANJE I OBRADU OSOBNIH PODATAKA, A SVE U SVRHU MOGUĆEG ZAPOŠLJAVANJA.
Gradska plinara Zagreb d.o.o.
Radnička cesta 1, 10001 Zagreb
Tel: 01/ 6437 777
E-mail: info-gpz@plinara-zagreb.hr
Više