Zagrebački Holding  
Mapa webaLinkovi
 
 

O nama

Poštovani korisnici,

S osobitim zadovoljstvom vas pozdravljam na službenim internetskim stranicama Gradske plinare Zagreb d.o.o., na kojima pružamo osnovne informacije o nama, našem radu, ciljevima i rezultatima toga rada.

Gradska plinara Zagreb d.o.o. je energetski subjekt koji obavlja reguliranu energetsku djelatnost distribucije plina. Radi se o vodećoj tvrtki u distribuciji plina u Hrvatskoj, čije je poslovanje u potpunosti u skladu s europskom praksom, što zahtijeva neprestano zadovoljavanje visokih standarda kvalitete, zaštite i sigurnosti. Zahvaljujući tome želimo imati iskazano vaše povjerenje i zadovoljstvo kao korisnika plinskog distribucijskog sustava.

Također se nastojimo mijenjati u skladu s potrebama vremena primjenjujući načela održivog razvoja i promicanja suživota s prirodom. U svakom slučaju, otvorenost prema svjetskim iskustvima i modernim koncepcijama distribucije plina glavne su odrednice razvoja tvrtke u godinama koje slijede.
Želimo nastaviti tradiciju dugu više od 150 godina poslovanja koja se temelji na otvorenosti i spremnosti na suradnju sa svim korisnicima naših usluga i poslovnim partnerima. U tome nam je osobito važno vaše mišljenje i vaše iskustvo.

Stoga vas pozivam da nam svojim primjedbama, prijedlozima i pohvalama pomognete u unapređenju kvalitete usluga Gradske plinare Zagreb  d.o.o. i nadam se uspješnoj suradnji.

direktor Društva