25. međunarodni simpozij o kvaliteti „KVALITETA – JUČER, DANAS, SUTRA “

U organizaciji Hrvatskog društva menadžera kvalitete (HDMK) održan je od 20. do 22. ožujka 2024. godine, u Šibeniku. Na simpoziju je sudjelovalo oko 160 sudionika iz 10 zemalja svijeta (Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Finske, SAD, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Hrvatske), a znanstveni i stručni radovi dolaze iz 20 zemalja svijeta: Argentine, Costa Rice, Crne Gore, Finske, Francuske, Indije, Mađarske, Meksika, Sjeverne Makedonije, Poljske, Rumunjske, SAD, Slovačke, Slovenije, Srbije, Švicarske, Tajlanda, Turske, Švedske i Hrvatske. Na samom Simpoziju prezentirano je 27 znanstvenih i stručnih radova.
Organizator je okupio stručnjake za kvalitetu i menadžere velikih hrvatskih kompanija iz područja proizvodnje, pružanja usluga (državnog i privatnog sektora), tijela javne uprave i akademske zajednice.
Povodom 25. jubilarnog međunarodnog simpozija o kvaliteti u okviru ceremonije otvaranja simpozija, dodijeljena su priznanja i nagrade zaslužnim pojedincima i organizacijama i to: Zahvalnice, Priznanja, Povelje, Plakete i Nagrada za životno djelo te nagrada za najbolji studentski rad iz područja sustava upravljanja.
POVELJU za naročite zasluge u razvoju djelatnosti društva i kvalitete uopće dobili su pojedinci i organizacije, među kojima i Gradska plinara Zagreb d.o.o.
PLAKETU kao najviše priznanje HDMK koje se dodjeljuje za iznimno veliki doprinos razvoju i djelatnosti Društva i kvalitete uopće, dobila je, uz ostale i pomoćnica direktora Društva za sustave upravljanja Gradske plinare Zagreb d.o.o. Blaženka Vlahović, univ. spec. oec. Dobitnici Plakete postaju doživotni počasni članovi HDMK.
Ispred Oskar-a d.o.o. - Centra za razvoj i kvalitetu podijeljeni su i EOQ certifikati menadžerima i auditorima sustava upravljanja, iz GPZ-a obnovljene nacionalne i EOQ Certifikate Menadžera rizika primile su Matea Markus i Blaženka Vlahović
Na Simpoziju su održana i tri panela: „Upravljanje kvalitetom turističke destinacije“, „Umjetna inteligencija i njezin utjecaj na kvalitetu života“ te „Doprinos sustava upravljanja kvalitetom poslovnoj uspješnosti poduzeća“. Moderatorica trećeg panela bila je Blaženka Vlahović, iz Gradske plinare Zagreb d.o.o.
Na kraju simpozija predsjednik HDMK i predsjednik Organizacijskog i Znanstveno uređivačkog i recenzijskog odbora, izv. prof. dr. sc. Miroslav Drljača, zahvalio je svim sudionicima na sudjelovanju, suorganizatorima, visokom pokrovitelju predsjedniku Republike Hrvatske, ostalim pokroviteljima i sponzorima te najavio 26. međunarodni simpozij o kvaliteti iduće 2025. godine, oko prvog dana proljeća, u nekom od prelijepih gradova Hrvatske.
 

 

  • Gradska plinara Zagreb d.o.o.
  • Radno vrijeme Odjela prodaje sa strankama je radnim danom od 8 do 11 i od 13 do 14 sati
    • MBS: 080083993
    • Matični broj poslovnog subjekta (DZS): 3276066
    • OIB: 20985255037
Gradska plinara Zagreb d.o.o.
Radnička cesta 1, 10001 Zagreb
Tel: 01/ 6437 777
E-mail: info-gpz@plinara-zagreb.hr
Više