Kvaliteta 360

2. Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“ održana je 07.06.2022. godine i okupila je više od 160 sudionika iz Republike Hrvatske i inozemstva koji su u formalnim i neformalnim dijelovima konferencije, u ugodnoj atmosferi hotela Sheraton u Zagrebu, mogli razmjenjivati svoja znanja, iskustva i najbolje prakse upravljanja kvalitetom u poslovanju.
Cilj konferencije je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta. 
Kroz 14 dinamičnih predavanja sudionicima su se obratiti renomirani hrvatski i inozemni poduzetnici i predstavnici tvrtki iz različitih sektora gospodarstva, a koji su upravo podizanjem i održavanjem visoke razine kvalitete prepoznati na domaćem i globalnom tržištu. Na kraju formalnog dijela konferencije, održana je panel rasprava koja je ove godine bila na temu: "Kvalitetno obrazovanje kao temelj kvalitetnog gospodarstva".
Na ovogodišnjoj konferenciji, Gradsku plinaru Zagreb je predstavljala pomoćnica direktora za sustave upravljanja Blaženka Vlahović s temom: "Kontinuitet poslovanja u izazovnim vremenima".
Osim formalnog dijela konferencije, sudionici su na kavi dobrodošlice, pauzi za kavu, pauzi za ručak i na after partyu, mogli ostvariti nove poslovne kontakte, razmijeniti informacije pa i održati radne sastanke.
Za više informacija, aftermovie i galeriju fotografija posjetite web stranicu konferencije na: https://kvaliteta360.eu/
 
A picture containing text, indoor, ceiling, floor

Description automatically generated
 
A person standing next to a display

Description automatically generated with medium confidence
 
  • Gradska plinara Zagreb d.o.o.
  • Radno vrijeme Odjela prodaje sa strankama je radnim danom od 8 do 11 i od 13 do 14 sati
    • MBS: 080083993
    • Matični broj poslovnog subjekta (DZS): 3276066
    • OIB: 20985255037
Gradska plinara Zagreb d.o.o.
Radnička cesta 1, 10001 Zagreb
Tel: 01/ 6437 777
E-mail: info-gpz@plinara-zagreb.hr
Više