Iz medija

   
  •   Na javnom nadmetanju na Trgovačkom sudu u Bjelovaru, Gradska plinara Zagreb dala je najbolju ponudu za preuzimanje tvrtke Elektrometal-Distribucija plina. O akviziciji više na poveznici.
 
  • O izazovima koje donosi Uredba Europske komisije 813/2013, a koja ne dozvoljava prodaju klasičnih turbo-plinskih bojlera već traži ugradnju kondenzacijskih bojlera, na Radionici o promjeni uređaja za grijanje te mogućnostima zamjene u stambenim zgradama govorio je Dubravko Duvančić, član Grupacije distributera i opskrbljivača energijom uime Gradska plinare Zagreb. Više se može saznati na poveznici.
 
  • O obvezama i ovlastima potrošača plina i Gradske plinare Zagreb, kao operatora distribucijskog sustava, u emisiji "Imamo problem" govorio je Dubravko Duvančić, rukovoditelj Službe tehničke podrške. Više informacija može se dobiti u video prilogu iz emisije.
 
  • Odgovore na pitanja koji su planovi Gradske plinare Zagreb, kakav je odnos s korisnicima plinskog distribucijskog sustava, što je potrebno mijenjati u zakonskoj regulativi dala je direktorica Gradske plinare Zagreb Tihana Colić u intervjuu dostupnom na poveznici.
 
  • Nažigača Josipa Kufnera Hrvatska turistička zajednica nagradila  je za izniman doprinos u turizmu. Priču o njemu i njegovom poslu možete pogledati na poveznici.
 
  • Gradska plinara Zagreb obilježila je 31. listopada 2018. godine 155. obljetnicu uvođenja plinske javne rasvjete u Zagrebu.
 
  • Stručni članak direktora Sektora distribucije Nikice Dujmovića, dipl.ing. na temu ocjene stanja čeličnog plinovoda distribucijskog sustava Gradske plinare Zagreb objavljen je u znanstveno-stručnom časopisu "Plin" u prosincu 2018.
Gradska plinara Zagreb d.o.o.
Radnička cesta 1, 10001 Zagreb
Tel: 01/ 6437 777
E-mail: info-gpz@plinara-zagreb.hr
Više